Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické husle
Bol to dar a ako sa vraví.....
- Pomer kvalita a cena
Ide o overenu znacku mojich znamych.
pre začiatočníka odporúčam
- cena husličiek
- kvalita
- žiadne
Zaujala nás najmä cena,jeho kvalita. Z našej strany veľká spokojnosť,preto vrelo odporúčam nakupovať v tomto internetovom obchode.
- výborná cena
odporúčam pre malých začínajúcich huslistov
- kvalitný zvuk - hlasný
- dobré prevedenie
- pekný dizajn
- slabša konštrukcia slaku
husle by som určite odporučila, sú ľahké, z dobrého materiálu, majú krásny zvuk.
- Skvelý nástroj pre dieťa
Kúpa bola na odporúčanie predajcom firmy Muziker, po obhliadke huslí skúseným huslistom boli ohodnotené veľmi kladne.
- Veľmi dobrá cena, kvalita zvuku nad očakávanie.
- Veľmi chabé spracovanie kobylky, dá sa to však jednoducho do-upraviť doma.
V tejto cene by bolo nerozumné očakávať orchestrálnu kvalitu, avšak v tejto cenovej kategórii je to skutočne slušný a pekný nástroj s dobrým zvukom. Podľa mňa určite nesklame začínajúceho nádejného huslistu/huslistku a veľmi poteší takého huslistu, ktorý hrá hlavne pre potešenie. Súprava je kompletná, po miernej úprave kobylky, správnom "namazaní" a napnutí sláčika a samozrejme naladení strún :-) je možné hneď zahrať prvé noty. Púzdro je jednoduché, ľahké a veľmi praktické. Som milo prekvapený týmto setom.
- Husle sú kvalitne a veľmi pekne spravené - zvlášť matná povrchová úprava. Zvuková stránka je vynikajúca, telo huslí pri hraní nižších tónov krásne vybruje.
- Ide hlavne o husle ale predsa jedna pripomienka k púzdru. Je síce pekne spravené, ale zjavne nižšej kvality. Hneď na začiatku odpadla jedna nožička a celkovo pôsobí subtilnejším dojmom.
Cenu si musí zvážiť každý. Ide však o kvalitné husle spod Devína, ktoré sú nástrojom na celý život.
Komplet vybavenie: Husle, púzdro (s priloženými popruhmy), kolofónia, 2 čierne mikroladiace mechaniky na husliach + 4 chrómové náhradné
- vsetko
- nic
kvalita za super cenu
Victory MP 4/4
Pridané: 22. decembra 2014
(naposledy upravené 22. decembra 2014)
Dobrá cena.
Valencia V400 4/4
Pridané: 29. októbra 2014
(naposledy upravené 29. októbra 2014)
za taky peňáz v poho
- Pekný zvuk
- Dobrý slák
- Praktické puzdro (v pohode vojde aj pavúk)
- Oblúk kobylky bol vyosený, musel som si to mierne upraviť (asi iba na mojom kuse)
- Niektoré miesta lepenia vidno
Som s nimi celkom spokojný
- príslušenstvo: sláčik, kolofónia, púzdro v cene
- cenovo výhodné
- krásny zvuk (až potom čo som už trocha na nich naučil hrať)
Určite odporúčam aj pre začiatočníkov aj pre pokročilých tento produkt. Sú aj vzhľadom nádherné ale je to jedinečný kúsok pre hudobníkov do zbierky. Púzdro je ľahké, praktické.
- velmi nizka cena
- zla ladiaca mechanika
- zla rezonancia
odbornik na husle niesom takze nieviem do akej miery je moje hodnotenie presne... kazdopadne to asi niesu husle do studia :D
pre zaciatocnika stacia..
Victory MP 4/4
Pridané: 1. januára 2014
(naposledy upravené 1. januára 2014)
- Nízká cena
Stačia pre začiatočníka
Valencia V160 3/4
Pridané: 9. decembra 2013
(naposledy upravené 9. decembra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- sú to husle pre začiatočníka a cena bola primeraná
som spokojná nemusele som zháňať po obchodoch a tovar mi bol doručený presne ako som chcela.
Stagg VN 1/4
Pridané: 25. novembra 2013
(naposledy upravené 25. novembra 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Potrebovala som urgentne poslať husle, nakoľko ich dcérka potrebovala k výučbe.
Veľmi som spokojná s konaním obchodu Muziker, od objednania , až po doručenie.
Ešte raz ďakujem a odporúčam aj ostatným.
Jana
Valencia V160 4/4
Pridané: 12. apríla 2013
(naposledy upravené 12. apríla 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
v danej cene nemozno ocakavat nic extra. su to husle, hraju. puzdro pekne, spracovanie bez chyb.
Zobrazujem 61 - 79 zo 79 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ]