Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické husle
- pre začiatočníka absolútne stačí
- žiadne
Ak by som nebola začiatočník, siahnem po kvalitnejších. Avšak nakoľko len začínam s hrou na husle, tieto mi absolútne vyhovujú
Zatiaľ spokojnosť, pre začiatočníka.
- Kvalitné, začiatočníkom úplne ideálne.
Stagg VN 4/4
Pridané: 12. septembra 2019
(naposledy upravené 12. septembra 2019)
Zakúpený v ePlay
- Je to lacný inštrument, pre začiatočníka na zoznávanie stačí.
- Pri tejto cene ani nehovorím o nevýhodách, malo by to byť samozrejmé.
Keď máte seriózny záujem o hraní na husliach, odporúčam kúpiť niečo kvalitnejše, vo vyššej cenovej kategórií, okolo 200-300€. Keď si zvyknete na lacný nástroj, tak by ste museli zasa zvykať na lepší.
Ale zasa, keď chcete len vyskúšať, alebo predstaviť si dieťaťu aké je hranie na husliach, tak toto vám stačí.
Tieto husle so 3/4 a k nim bol prilozeny 4/4 slak, a puzdro bolo prerezane na prednej strane, 2x som vyplnil reklamacny formular, ale neprislo mi potvrdenie o reklamacii. Tak to idem skusit znovu napriamo cez email. Co sa husiel tyka, ucitelia na zuske povedali, ze pre vyucbu su dobre.
Husle za takúto cenu výborne. Zvuk pekný. Splnili
očakávanie pre začiatočníka. Zatiaľ spokojnosť.
Sú ľahké a do púzdra sa zmestí aj opierka.
- akurát pre dcéru
- Ok
- Moc dekujeme za vynikajici doporučeni a vyber housli pro dceru. Skvela kvalita za velmi prijatelnou cenu! Dcera na ne hrala 3 roky, krasny nastroj u ktereho se hranim jeste zlepsuji akusticke charakteristiky, po 3 letech jsou krasne rozehrane. Jak dcera jezdila po houslovych soutezich, pochopitelne jsme experimentovali a zkouseli i jine housle.Lepši jsme nenašli, lepši nebyly ani od mistniho houslare v Zahrebu za 1500€, ani jine z Rumunska ktere jsme take vyzkouseli, o nejlepsim modelu firmy Yamaha ani nemluvim, zdaleka se nemohly srovnat s nasimi. Pouzivali jsme struny Thomastik Dominant a pozdeji Pirastro obligato kvuli maksimalnimu tonu. Dceri prinesly celkem 11 cen z houslovych soutezi, z toho 1 treti cenu, 3 druhe ceny a 7 prvnich cen,mezi nimi i prvni cenu z mistrovstvi Chorvatska. Nyni budeme prechazet na polovinku, pochopitelne opet z dilny Scott Cao...
- Zde je snimek ze soutezi...
- https://www.youtube.com...
- https://www.youtube.com...
Vynikajici nastroj pro mlade virtuoze, na soutezich nam vzdy chvalili krasny ton, je radost na ne hrat, dite ktere kazdy den nekolik hodin pilne cvici si zaslouzi takovehle houslicky.
Housličky s hranim ziskavaji na kvalite a cene,dcerka je v žadnem pripade nedovoli prodat, schova je pry pro sve deti, protoze lepsi v tehle velikosti jsme opravdu nikde nenasli a do te doby je budeme pujcovat talentovanym a pilnym detem na houslove souteze...ted je na rade sestileta dcerka profesorky, urcite ji take prinesou spoustu cen :-)
- našiel som, čo som hľadal
- ochotne mi poradili v obchode, čo sa týka nástroja, strún atď
- nastavené husliarom
- skvelý zvuk
- treba vyskúšať
- Husle ideálne na učenie
- Ebenová garnitúra
- Celý komplet s puzdrom a slákom
- Nastavené
- Kolíková skriňa nepúšťa ladenie
- Perfektné spracovanie
- Výberový materiál
- Kvalitné struny už od kúpy
- Puzdro a slák v cene
- Nádherný jasný zvuk
- Ideálne do ľudovej hudby
- Pohodlné držanie, ideálna šírka nultého pražca
Kúpené na predajni, možnosť výberu z viacerých kusov. Vybraté takmer ihneď. Výberový materiál, veľmi dobre vysušený. Lak profesionálne nanesený. Zvuk plný a jasný, určite odporúčam každému, kto zháňa kvalitný nástroj a ide mu o zvuk.
- výborný zvuk na svoju cenu
- celodrevené
- profesionálne nastavené
- maximálna spokojnosť
- vhodné pre začiatočníkov
- pekný zvuk
- kvalitná povrchová úprava
- ebenová garnitúra
- veľa muziky za málo peňazí
- neporovnateľné s hračkárskymi z lidla za podobnú cenu
- spokojnosť
Práve začíname hrať na husličky, zatiaľ sme s nimi veľmi spokoní. Malému sa veľmi páčia.
- výborný zvuk
- kvalitné spracovanie
- maximálna spokojnosť
- treba navliekať struny
pouvoľňované struny a vyvlečené, človek potrebuje aspoň pol hodinu na navlečenie a v kamenej predajni sú ochotní pomôcť jedine ak zaplatíte 10-15eur ako servisný poplatok. Menšie husle inej spoločnosti prišli v top stave, maximálne samozrejme boli treba naladiť, ale boli okamžite použiteľné. Nehovoriac o púzdre, ktoré je nekvalitne spracované.
- pomer cena/kvalita
- zatiaľ nič
- dobra cena
dobry zvuk
Zobrazujem 41 - 60 zo 79 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 Ďalšie »